Trooper

TROOPER

TROOPER uitgelegd door een Chinese vrijwilliger

Onze Chiro draait volledig door vrijwillige jeugd die een deel van hun dagelijks leven willen opgeven om kinderen en jongeren een plek te geven waar ze zichzelf kunnen zijn. Natuurlijk is het materiaal dat we steeds opnieuw aankopen voor te spelen en te ravotten niet gratis. Daarom doen wij doorheen het jaar ook verschillende kasacties met de leidingsploeg om onze kassa te spijzen.


Maar ook JIJ kan ons helpen, zonder er veel voor te doen. Wij maken namelijk gebruik van Trooper!


Trooper, WAS ME DA??

Trooper is een soort van online shopping center. Op hun pagina vind je alle winkels die deelnemen (van collishop, booking.com en coolblue tot JBC en Torfs … meer dan 150, teveel om op te noemen). Als je via onze pagina naar een van deze winkels gaat en er vervolgens iets koopt, krijgen wij daar een percentje op. Eenvoudig en zonder extra kosten of moeite voor jullie ... WIN-WIN dus!


Een voorbeeld:

" Jan koopt schoenen via torfs.be van 100euro, Torfs heeft met Trooper een commisie van 4% afgesproken en door de aankoop van Jan krijgt de Chiro nu 4 euro (mits hij gebruik heeft gemaakt van Trooper)."


Hoe Trooper gebruiken:


Je kan er ofwel voor kiezen om een Trooper-bot te dowloaden. Dit is een extensie voor firefox of chrome die je dan steeds een melding geeft als je aan het shoppen bent bij een deelnemende winkel. De melding ziet er zo uit:De extensie kan je hier downloaden. We raden deze exentie aan zodat je nooit vergeet te winkelen via trooper!


Ofwel surf je naar https://www.trooper.be/chiromaleizen en klik je door naar een webshop naar keuze.


Bij vragen kan je mailen naar chiromaleizen@gmail.com.


STAPPENPLAN:
Je kan deze poster altijd afdrukken en omhoog hangen op school, op het werk, bij de sportvereniging... Hoe meer mensen we bereiken hoe beter!