Speelclub

Speelclub 8-9 jaar

(3de - 4de leerjaar)Klein, maar niet meer de kleinsten:


Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed.

Leiding


AUDREY DESMOUTIER


HEYHEYHEY liefste Speelclubbertjes !


Ik ben Audrey (20/05/2006), één van de 4 Desmoutiers … Wees maar gerust ik ben de laatste Ik ben dit jaar voor het eerst leiding, SPANNENDD….
Ik studeer wetenschappen wiskunde in het HHC Tervuren. Daarnaast ben ik een suupeer grote fan van de film cars (ik heb zelf een tandenpoetsdiploma gekregen van cars!) en ook wel een grote voetbalfan en vooral dan van Anderlecht. Zelf speel ik ook voetbal aan de andere kant van de taalgrens ! Ook kan je mij altijd wakker maken voor een goeie vol-au-vent met frietjes, een lekkere chocoladekoek of een heerlijke cheeseburger. 


Ik kijk er al vast naar uit om met jullie KEEEIIII toffe spelletjes te spelen !! We zullen er een geweldig jaar van maken Speelse chirogroetjes & tot volgende zondag,


Audrey
PS: Aan jullie de taak om uit te zoeken wie mijn 2 broers zijn in de Chiro. (Tip: het is een tweeling) Mijn
zus kan je misschien ooit eens tegenkomen op de basisschool in Maleizen als ‘Juf Sarah’.0497/28.74.87

ELINE VAN ZUILEN


Hallo lieve speelclubbers,

ik ben Eline en ik zal 1 van jullie 4 leiding zijn dit jaar!! Dit is mijn eerste jaar leiding (spannend ) maar ik heb al super veel zin om er met jullie een kei tof jaar van te maken.


Mijn hobbies zijn volleybal, tennis en natuurlijk chiro (stiekem mijn lieveling hobby). Waarom? Omdat we elk jaar op een super crazy kamp gaan. Op chirokamp spelen we ook altijd de zotste spelletjes en eten we super lekker dankzij onze lieve kookploeg.


Eten is namelijk het ding dat ik het liefste doe. Mijn favoriete eten is sushi en mijn favoriete kampmaaltijd is de BBQ na de zware 2- daagse.  
Ik heb niet echt een lievelingsseizoen, maar wat ik echt graag doe is genieten van de zon en in de sneeuw spelen. Dus ik hoop dat er dit jaar genoeg sneeuw valt, zodat we een keer een chirozondag sneeuwmannen kunnen maken en een sneeuwballengevecht kunnen houden .


Ik hoop dat jullie er evenveel zin in hebben als ik.
Groetjes Elineeeeee


0472/.50.46.05

 
 
 
 

NATHANAEL EBER


Heyy liefste speelclubbers! 


Ik ben Nathanaël en ik ben 17 jaar oud en dit is mijn allereerste jaar als leiding. Ik doe economie op school in Overijse en zit met Kasper en Sterre in de klas. Die kennen jullie misschien wel want dat zijn Tito leiders.


Ik ben zot van voetbal en van RSC Anderlecht in het bijzonder. Ik ben er zelf wel niet zo goed in moet ik eerlijk toegeven maar ik kan er wel echt van genieten om samen met mijn vriendjes een match te spelen.


Dat doe ik het liefst van al (buiten naar de Chiro komen natuurlijk). Misschien kom je mij wel eens tegen op straat want daar rijd ik vaak rond met mijn suuuuper coole brommertje. Mijn lievelingsspelletjes op de Chiro zijn dikke Bertha en kat en muis.


Ik kijk er super hard naar uit om elke Chiro zondag samen met jullie MEGA veel plezier te beleven. We gaan er samen een suuuuper tof jaar van maken. Ik heb er alvast zin in.


Hopelijk jullie ook! Tot snel!!


0471/54.21.28

ESTHER DERYCKERE


Hallooooo Ik ben Esther! Ik ben 21 jaar oud/jong en sta al voor mijn 6e jaar leiding. Na al die jaren is enkel mijn favoriete hobby overgebleven namelijk CHIROOO. Mijn favoriete dag in de week is daarom ook… een CHIROZONDAG!!


Mijn lievelingskleur is ROOS. Dat zullen jullie wel snel merken want ik koop alles in deze kleur: mijn drinkfles, mijn gsm hoesje, sommige kleren,… .


Wat ik het aller aller aller liefste eet is BBQ (vooral onze Chiro BBQ)! Niet door het vlees maar door de lekkere (en ook stinkende) lookbroodjes! 


Verder ben ik bang van hoogtes en zeker om erna er weer van die hoogte
naar de grond te komen. Daardoor ben ik nog nooit op de Chirozolder geweest. Stiekem ben ik wel benieuwd hoe het daar is. Doorheen de dag zie je (bijna) altijd lachen.


Dit komt door mijn
levensmotto: LEEF MET EEN LACH! Mijn tweede levensmotto is: KIJK NAAR DE WERELD DOOR EEN ROZE BRIL DAN ZIET ALLES ER VEEEEL MOOIER UIT.


Ik kijk er super hard naar uit om samen met jullie iedere zondag leuke spelletjes te spelen en erna samen met jullie op kamp te gaan.


0471/05.49.09

Via deze weg kan je de speelclub leiding contacteren.


Email: speelclub@chiromaleizen.be