Tito

Tito (12-14 jaar)

 

Ook de tito's zijn iedere zondag van de partij. Ze houden van spelletjes en hebben ook graag dat het uitdagend is zodat ze het beste van hunzelf kunnen geven. Een momentje te praten en te hangen in de zetel daar zeggen ze ook geen nee tegen.

LeidingCÉDRIC DESMOUTIER


Geachte Tito’s, dit jaar sta ik mijn 5e jaar leiding ... wat vliegt de tijd toch. Ik ben nu 21 jaar oud en ben samen met een andere leider op 15 februari geboren (pure toevalligheid). 


Doorheen de week spendeer ik mijn tijd in Leuven, waar ik ook op kot zit. Ik volg daar een opleiding industrieel ingenieur aan de KUL. Wanneer ik afstudeer hoop ik genoeg kennis opgedaan te hebben om een raket, rover of sateliet te kunnen bouwen ... er is nog wat werk aan de winkel, maar ooit zal dat gebeuren!


Naast Chiro doe ik ook aan LoL-sport, ik zal jullie daar ooit eens het fijne van uitleggen indien jullie willen. Fun fact: Ik ben de producer van dit boekje, dus als je opbouwende kritiek hebt hoor ik dat graag. Voor de rest vind ik het wel leuk om eens (heel) actieve spelletjes te spelen op de Chiro, met de nodige pauzes om het fysiek aan te kunnen.
We gaan er een knaller van formaat van maken dit jaar!

Xoxox

0472/63.44.27

KASPER EKSELIUS


Hey Hey lieve topppertjessss, Ik ben Kasper en ik zal voor de Tito staan. Misschien kennen jullie mij nog toen ik in de Aspi zat.


Ik studeer nu economie op Sint-Martinus in Overijse en ben net 17 jaar geworden. Ik sta te popelen om voor jullie te staan en hoop heel veel plezier met jullie te beleven;).


Misschien willen jullie wat meer weten over mij: 
- Ik zit al sinds het begin op de chiro.
- Ik heb een zus die ook op de chiro zit, rarara wie??
- Ik hou van diepzee duiken en van tennis spelen.
- Ik luister graag naar een deuntje van Drake of Peggy Gou.
- Mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn vrienden.
- Iets dat ik graag in de toekomst zou willen doen is bungy
jumpen.


Ik hoop jullie op de volgende chiro te zien !!


0489/14.71.01

Via deze weg kan je de tito leiding contacteren.


Email: tito@chiromaleizen.be