Ribbels

De allerjongste leden zijn de ribbels (6-8 jaar). De ribbels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen en heksen, prinsen en prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Ribbels zijn nog heel individueel ingesteld, het is dus belangrijk om samen spelervaringen op te doen. Die spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen.

/ Vanaf het eerste leerjaar kan je terecht bij de Ribbels, niet vroeger /

Ribbels 6-8 jaar

(1ste - 2de leerjaar)Leiding

LARA STUCKENS


Hey allerliefste Chirovriendjes ! Ik ben Lara en ik ben 20 jaar. Sommige kinderen kennen mij misschien al want dit jaar is het vierde jaar dat ik leiding sta. Ik kijk er enorm naar uit om er met de Ribbels een fantastisch jaar van te maken. Het is namelijk al de tweede keer dat ik voor deze groep sta. Chiro is natuurlijk mijn favoriete hobby maar daarnaast doe ik ook nog rope skipping. Tussen deze twee fantastische hobby’s door ga ik ook nog naar school. Ik studeer sociale Readaptatie wetenschappen (moeilijke naam voor een studierichting hé) en ik zit al in mijn derde jaar. Liefste Ribbels ik hoop dat jullie klaar zijn voor een geweldig jaar met super veel leuke spelletjes en activiteiten en natuurlijk niet te vergeten de meest fantastische 10 dagen van het jaar als we op kamp gaan. Ik heb er alvast heel erg veel zin in, hopelijk jullie ook!!!


0473/21.49.67


TANGUY DESMOUTIER


Hey liefste Chiro vriendjes, Tanguy hier. Ik begin dit jaar aan mijn derde jaar leiding en heb heel veel zin in dit nieuwe Chiro jaar! Ik ben 19 jaar oud en ben de broer van
hoofdleidster Sarah en Keti Audrey. Ik heb ook nog een tweelingbroer in
de leiding ploeg, maar wie zou dat kunnen zijn? Cédric (natuurlijk?)!
Sommige Ribbeltjes kennen hem vast en zeker, hij was vorig jaar leiding
van de ribbels! Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar handelswetenschappen aan de KU Leuven.

Dit jaar sta ik voor het eerst voor de ribbels en samen met mijn enthousiaste medeleiding kunnen wij niet wachten om elke zondag mega toffe spelletjes te spelen met de ribbeltjes! Mijn vrijetijd besteed ik natuurlijk grotendeels aan de Chiro, maar hiernaast kan ik ook genieten van een keertje voetballen of te tennissen met mijn vrienden.


0472/63.44.92JELS COOREVITS


Dag Ribbels! 
Ik ben Jels en ik ben 20 jaar. In jullie ogen is dit waarschijnlijk al heel oud (dat dacht ik vroeger ook toen ik als kleine ribbel op de Chiro rondliep), maar voor je het weet sta je hier jezelf voor te stellen aan de nieuwe kinderen. Een aantal zullen me wel al kennen van op kamp waar ik een voormiddagje leiding voor jullie stond, maar voor de ribbeltjes die nieuw zijn zal ik mezelf wat voorstellen. Ik zit al vanaf het eerste leerjaar in de Chiro, dit is dus mijn 15de jaar in Chiro Maleizen en daar ben ik trots op! Mijn allergrootste droom is om iets uit te vinden of te ontdekken waarmee ik deze prachtige aardbol kan helpen om nog mooier te worden. In de tussentijd dat ik moet leren om mijn droom waar te maken ga ik met mijn beste vrienden Lara en Tanguy ervoor zorgen dat jullie iedere week met knotsgekke verhalen naar huis zullen gaan. Ik kijk er al zeer hard naar uit, hopelijk jullie ook. Tot snel!


0498/31.30.73


 
 
 
 

Via deze weg kan je de ribbel leiding contacteren.


Email: ribbels@chiromaleizen.be