Keti

Keti (15-16 jaar)

 

De Keti's zijn iedere Zondag met bijna heel de groep aanwezig. Ze houden van spelletjes en hebben ook graag dat het uitdagend is zodat ze het beste van hunzelf kunnen geven. Een momentje te praten en te hangen in de zetel daar zeggen ze ook geen nee tegen. 

MO HABOUB


Hey ketiboys en ketiènnes 


Ik ben Mo (01/01/2001), en samen met medeleiding Jitse en Nienke staan we ons tweede jaar als leiding bij de KETI!
Arthur is natuurlijk ook van de partij en viert dit jaar zelfs zijn eerste  schrikkeljaar-verjaardag als leiding!

Proficiat!!


Als devote Limburger sta ik dit jaar uiteraard in voor de gezeeeeeeligheiiid mene maaan. Slow living is deze dagen toch in de mode dus doe maar even rustigggg aan; ga naar het straaand, geniet van het gekolder van de meeuwen, het zand en de golven!


Met mijn 22 jaartjes ben ik als het ware de pater familias van de keti, maar dan leuker OF COURSE xp. Naast leiding ben ik in het dagelijks leven rechtenstudent in Brussel. 


Wat ik van dit Chirojaar verwacht? Heel simpel: 


K : Kleine, maar ook grote avonturen!
E : Echt gezelliggg
T : Te veel plezieeerr
I : In vriendschapsband!


Ik ben er al helemaal klaar voor! Jij ook?


0475/96.50.07


JITSE DE BEER


Dag keti’s, ik ben Jitse en ik ben 17 jaar. Dit is mijn tweede jaar leiding en ik heb er zooo veeeel zin in!!! Ik heb 2 zussen die de meeste van jullie al ongetwijfeld kennen ook al zitten ze niet in de chiro.


Ik begin dit jaar met studeren aan de VUB, ik ga een van de nieuwste richtingen studeren, namelijk AI (oftewel artificiële intelligentie). Ik ben niet alleen actief op chirovlak maar heb ook nog andere hobby’s, ik doe rope skipping en geef ook training.


Ook hou ik er wel een keertje van om met vrienden te gamen of een keertje af te spreken. Ik ben echt een competitief beest in bijna alles wat ik doe, vooral in chirospelletjes maar een chill nammidag is ook zeker welkom bij mij.


Als het over eten gaat doe ik niet moeilijk hoor, alles gaat binnen bij mij! Ik ben er zeker van dat we samen een topjaar gaan beleven!


0477/73.04.26

ARTHUR SYENAVE


Hallo beste Chirovriendjes, ik ben Arthur beter bekend als sjarel 4 of arthurito. Mijn grootste hobby is de Chiro maar naast dat hou ik er ook nog is van om soms te gaan tennissen met vrienden. Ik ga dit jaar (hopelijk) afstuderen voor de richting Business Management (Accountancy & Fiscaliteit) in Leuven. Ik ga dit jaar ook op kot! 


Spannend! Naast dit hou ik heel graag van eten, mijn lievelingseten is zonder twijfel pasta. Maakt niet uit wat erop is, ik eet het. Behalve als er mozzarella of te veel kaas tussen zit ☹


Ik wil er dit jaar weer een spetterend jaar van maken! En kan nu al niet wachten om op kamp te vertrekken. Je kan me ook blij maken met goeie muziek zoals een liedje van STIKSTOF. Ik luister ook graag naar techno-house muziek of Drum and Base.


Naast de muziek heb ik ook altijd een ritueel in de ochtend en dat is mijn hoofd onder de kraan steken, dan ben ik pas echt wakker. Bon genoeg over mezelf, hopelijk hebben jullie er even veel zin is als ik. Ik wil gewoon nog afsluiten met mijn prachtig levensmotto: Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist! 


See you soon


0470/81.16.08

NIENKE VAN ZOMEREN


Halloooo
Ik ben Nienke en ik ben 18 jaar. Dit is mijn 2de jaar als leiding en daar heb ik alvast suuuper veel zin in!! Ik begin dit jaar met de studie psychologie aan de VUB.


Naast school zijn mijn hobby’s dans en natuurlijk de leukste hobby die er is CHIRO. Ik hou vooral van actieve chiro spelletjes (zolang er maar genoeg afwisseling met rustige spelletjes tussen zit☺).


Verder hou ik er ook van om met vrienden af te spreken of leuke reizen te maken.
Mijn grootste droom? SKYDIVEN (iemand die mee wil?). Maaaar natuurlijk hoop ik het leukste chirojaar/kamp met jullie te beleven.


Ik kijk er nu al superhard naar uit!


Tot zondaggg 
Daaaag


0487/69.21.58

 
 
 
 

Via deze weg kan je de tito leiding contacteren.


Email: keti@chiromaleizen.be