Geluksvarken

Nieuw! Het Geluksvarken


Beste ouders en sympathisanten


Ieder kind heeft het recht om ongeremd kind te zijn, om te spelen met vriendjes, te ravotten en zich uit te leven zonder zorgen. Dat is waar wij als Chiro aan willen meewerken, maar dat is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. We doen ons uiterste best om van de Chiro geen dure hobby te maken, maar de kosten van het inschrijvingsgeld, een weekend en het kamp kunnen onbewust oplopen.


Daarom willen we een nieuw initiatief op poten zetten, namelijk het Geluksvarken. Dit is een potje waar u vrijwillige bijdragen aan kan doen. Met dat geld kunnen wij gezinnen die het wat minder breed hebben, ondersteunen om zo kosten voor de Chiro te drukken en hun kind een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Vertrouwenspersoon:


Luna Van Aerschot       (Rakwi-leiding)

Contact: 0474/56.08.11  of vanaerschotluna@gmail.com

Indien u wil bijdragen aan dit initiatief, kunnen stortingen gebeuren op de Chiro rekening: BE36 7512 0823 4081 met als mededeling “GELUKSVARKEN”.


Heeft u vragen? Spreek gerust iemand van de leidingsploeg aan.


Ook tijdens evenementen, de inschrijving voor weekends en het kamp zullen we deze mogelijkheid aanbieden. Hierdoor kan u naast uw eigen kind, misschien ook helpen een ander kind een onvergetelijke tijd te geven.


Bent u zelf vragende partij voor bijstand waarbij wij uw gezin kunnen ondersteunen als Chiro? Neem dan zeker contact op met onze Chiro vertrouwenspersonen, waarbij u steeds terecht kan met elke vraag. Dan bekijken we samen hoe we u kunnen helpen. Uiteraard gebeurt alles vertrouwelijk.