Rakwi

Rakwi 9-11 jaar

 (5de - 6de leerjaar)

De rakwi is een heel enthousiaste groep met heel veel energie. Ze houden ervan om competitieve spelletjes te spelen op een zondagnamiddag. Daarnaast vinden ze het ook geen probleem om af en toe een momentje te chillen. Het is heel belangrijk voor hun om geaccepteerd te worden in een groep en doen er dus ook alles aan om heel leuk en stoer te zijn. Een super groep dus waar je heel veel mee kunt doen.

Leiding

TANGUY DESMOUTIER (hoofdleiding)


Helloow beste Chirovrienden, ik ben Tanguy (15/05/2002) en heb nog een tweelingbroer die leiding is bij de Ribbels, een oudere zus die leiding staat bij de Aspi en nog een jongere zus die nog Aspi is. Een echte familiesfeer dus!


Na leiding te staan voor de Speelclubs, Keti's en de Ribbels sta ik nu leiding voor jullie Rakwi's. Ik kijk er super hard naar uit om jullie een onvergetelijk jaar te geven!


Het leukste spel op de Chiro vind ik honkbal en zeker als dit gecombineerd wordt met bloem en water, echt SUPER NICE!


Graag zou ik later heel veel willen reizen en ook nieuwe culturen ontdekken. Mijn doel is om in elk land een potje voetbal te spelen! Dit klinkt misschien heel moeilijk, maar dromen zijn groot!!


Tot volgende zondag!!


0472/63.44.92

NIENKE VAN ZOMEREN


Heyhey

Ik ben Nienke (21/07/2005) en begin dit jaar aan mijn 1ste jaar als leiding. Toch wel een beetje spannend.


Eigenlijk wou ik leiding staan voor een andere groep maar...... MOPJE!!! Ik wou heel graag leiding staan voor jullie en hier ben ik dan!!


Iets wat ik als Rakwi nooit zal vergeten waren de radioactieve honden tijdens mijn halloweenspel, dit was echt HEEEELLLL EEEENNNNNGGGG!!


Iets waar ik ieder jaar naar uit kijk is natuurlijk het grote chirokamp en zeker naar de dag waar we tri-color pasta eten, dit vind ik echt HEEERRRLLLIIJJK!!


Hetgeen wat ik nooit zal vergeten is de paalwoning die we vorige hebben gebouwd. Echt een coole manier om te slapen!

Groetjes xx


0487/69.21.58


ARTHUR SYENAVE


Hallooo Rakwi

Ik ben Arthur, ook bekend als Arthurito (30/12/2003). Dit jaar begin ik aan mijn 3de jaar als leiding en er volgen er nog veel meer want ik kan de Chiro echt niet missen. Ik word super gelukkig van blije Chiro kindjes en helemaal los te gaan tijdens de Massaspelen, een blauwe plek of verzwikte enkel hoort er dan wel bij 😊.


Mijn gekste herinnering aan de chiro is dat ik met mijn lompheid tegen het poortje aan de ingang ben gelopen, hier heb ik een Chiro Litteken aan gehouden. De Chiro zal dus altijd in mij zitten.


Als we in december een kerstfeestje houden, mag je me altijd een paar schoenen als cadeau geven, ik heb miss 1 of 2 of 3 of 4 of meerdere paar schoenen bij me thuis 😉.

Ik studeer namelijk in Leuven en geniet ervan om met de sjarels eens een fris pintje te drinken.


0470/81.16.08

 
 
 
 

Via deze weg kan je de rakwi leiding contacteren.


Email: rakwi@chiromaleizen.be