Keti

Keti (15-16 jaar)

 

De Keti's zijn iedere Zondag met bijna heel de groep aanwezig. Ze houden van spelletjes en hebben ook graag dat het uitdagend is zodat ze het beste van hunzelf kunnen geven. Een momentje te praten en te hangen in de zetel daar zeggen ze ook geen nee tegen. 

VALERIE DEMUYLDER


Jow jow jow, Demke hier. Deze zomer heb ik jullie helaas moeten missen op het kamp, maar jullie konden me wel in de straten van Overijse zien cruizen met de ijskar van Estée! Ik hoop dit jaar echt de zotste activiteiten met jullie te kunnen doen, zodra ik terug ben van mijn Erasmus in la douce France. Ik weet niet of jullie het je nog herinneren, maar 5 jaar geleden stond ik mijn eerste jaar leiding voor jullie, en dit jaar waarschijnlijk mijn laatste weer voor jullie. Wat een prachtige afsluiter! See you in Maleizen vrienden!


0485/53.14.67

SEPPE MACHAND


Hallo Keti's! Ik denk dat jullie mij allemaal wel al kennen aangezien ik vorig kamp nog al het lekkere eten op jullie bord heb geschept, maar voor degenen die mij niet kennen, mijn naam is Seppe! Na een sabbat jaartje heb ik besloten om dit jaar terug leiding te zijn voor jullie. Voor mij is er niets beter dan op een zwoele zomernamiddag te kunnen chillen in het park met de overheerlijke pannekoeken en macaroni van onze kookploeg! Ik zie jullie hopelijk allemaal snel voor een nice zondagnamiddag in het park! Doei!


0498/50.47.33

TANGUY DESMOUTIER


Bonjour mes amis! Zoals jullie ondertussen wel al weten behoor ik tot de grote Desmoutier familie. Met mijn broer en 2 zussen zijn we dan ook zeer talrijk in de chiro. Zoals jullie op mijn foto kunnen zien, is één van mijn lievelingsactiviteiten koeien gaan spotten. Dit doe ik het liefst met mijn goeie vriend Jasper. Ik hou niet enkel van koeien, ook van kippen. Maar vooral om op te eten dan want hoewel ik het zeer graag eet ben ik er doodsbang voor.  Ik kijk al uit om urenlang met jullie te honkballen. Tot dan!


0472/63.44.92

JASPER SCHAUTTEET


Hey, ik ben Jasper, Jappe voor de vrienden ;). Met mijn 2de jaar dat ik toerisme studeer, leid ik jullie maar al te graag eens rond in alle toeristische plekjes van Maleizen. Mijn grootste genot in het leven zijn toch die 10 dagen in de zomer waar we in het warme zomerweer kunnen ravotten op kamp. Het enige wat me dan uit mijn goede moed kan brengen zijn wespen. Ik word er helemaaal gek van! Na de gekke dropping in ons keti-aspi jaar kijk ik er al naar uit om voor jullie ook zo een gekke activiteiten te organiseren. Kom dus zeker iedere zondag naar het park! 


0472/74.30.77

 
 
 
 

Via deze weg kan je de tito leiding contacteren.


Email: keti@chiromaleizen.be