Wie zijn wij?


Chiro Maleizen is een enthousiaste Chirogroep uit Overijse, meer bepaald uit het gehucht Maleizen.


Momenteel telt onze Chiro 15 enthousiaste leiding en een 90-tal leden. De leden zijn onderverdeeld in 6 afdelingen (volgens leeftijd, eventueel klas). Voor deze groepen organiseren wij leuke activiteiten die steeds doorgaan op zondagnamiddag van 14u tot 17u.Zin om naar de Chiro te komen?


Dat snap ik! Kom zeker en vast eens een kijke nemen of kom eens een zondag meespelen met ons (vrijblijvend).

Na de Chirozondag kan je dan steeds inschrijven bij de hoofdleiding. Indien u bijkomende informatie wil kan u ons altijd contacteren.

Het uniform


Het uniform is verplicht, zo zijn we herkenbaar als groep. De t-shirt en pull van de Chiro kan je steeds na de Chiro kopen. Een t-shirt heb je al voor 8 euro, een pull voor 20 euro. Een short/rokje kan je kopen in de banier (chirowinkel). Hier kan je trouwens ook een hemd, kousen, emblemen... kopen. Er is een banier in elke Vlaamse grootstad (Leuven, Brussel...)


Inschrijvingsgeld


Het inschrijvingsgeld bedraagt per jaar 30 euro. In deze prijs zit een verzekering en natuurlijk een jaar vol leuke activiteiten.


Ons rekeningnummer is BE36 7512 0823 4081.


Voor de inschrijving officieel te maken moeten wij volgende informatie hebben: naam, adres, telefoonnummer & geboortedatum.

Nuttinge informatie


Elk jaar gaan wij van 11 juli tot en met 21 juli op een super tof kamp. Hou deze datum zeker en vast vrij aangezien dit de 10 tofste dagen van het jaar zijn.


Elke groep gaat ook éémaal per jaar op weekend. Dit is een voorbereiding voor het kamp.