KAMP 2021

KAMP 2021

 11 juli - 21 juli


 Beste ouders


 In dit tabblad vind je meer informatie over de   inschrijvingen, het kampparkske, het verloop van   kamp en nog veel meer! We proberen deze  informatie zo snel mogelijk beschikbaar te maken  voor jullie, maar omwille van de onzekerheid en onze examens zal pas begin juli de praktische informatie komen. 


Geniet nu alvast van het kampthema en wij kijken al heel hard uit naar 11 juli!

KAMPBOEKJE 2021

INSCHRIJVINGEN KAMP 2021


We zijn nog een beetje aan het afwachten maar hopen naar jaarlijkse gewoonte de inschrijvningen door te laten gaan op onze bbq. Deze zou indien het door mag gaan plaatsvinden op zondag 27 juni. Hier kunnen jullie vragen stellen, eens praten met de leiding van de groep van je kind of genieten van een fris drankje en heerlijk eten. Ook zal er dit jaar een powerpoint gegeven worden die gericht is naar de ouders van de jongsten waar het kamp in geuren en kleuren wordt uitgelegd en wat je kind allemaal nodig heeft. Het uur zal later nog gecommuniceerd worden. 


Voor je inschrijving rond te maken vragen wij om juiste bedrag te storten op de rekening van Chiro Maleizen. Als u dit gedaan hebt is de inschrijving officieel. Als het niet lukt om het totale bedrag op dit moment en/of in 1 keer te storten aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.


Als mededeling zet u de naam van uw kind(eren) en kamp 2021. 


Voorbeeld: "Esther Deryckere kamp 2021"

Rekeningnummer: BE36 7512 0823 4081

Voor 1 kind: €135

Voor 2 kinderen: €265

Voor 3 kinderen: €390


De medische fiche mag je afgeven op de bbq of tijdens het brengen van de valiezen.


Heb je vragen, aarzel niet om ons een mail te sturen naar chiromaleizen@gmail.com.