Nieuws

Nieuws

~  BBQ-kampinschrijvingen  ~

Op zondag 27 juni gaat na lang wachten de bbq voor de kampinschrijvingen door. Dit is de ideale kans om eens met de leiding van je kind te praten, te smullen van een heerlijke bbq (met bediening zelfs!) en te genieten van een verfrissend drankje. Het enige wat je moet doen is je inschrijven via deze link en het bedrag over te schrijven op het rekeningnummer van de chiro:

BE36 7512 0823 4081


Om 14 uur gaat er ook een presentatie door gericht naar de ouders van de jongste groepen (Ribbels en Speelclub) waar heel het kamp in geuren en kleuren wordt uitgelegd zodat je perfect weet wat je kind(eren) mee moeten hebben.


~ SAMEN STRALEN ~

Een initiatief voor en door de jongeren van Overijse. Een project waar SAMEN centraal staat, waar we geven om en zorgen voor elkaar, waar we willen werken aan een veilige omgeving, waar we iedereen een stem willen geven. Een project waar iedereen 100% zichzelf kan zijn! Ons doel? Zonnetje per zonnetje het taboe rond mentale problemen de wereld uitwerken! Sluit je aan, doe mee en maak verschil! Gebruik het kader om te laten zien dat jij ook meedoet! SAMEN bereiken we oh zo veel meer!


Meer info vind je op de facebookpagina

Lees ook dit interessant persbericht over onze actie


Toon dat jij het taboe rond mentale kwetsbaarheid wil doorbreken, dat jij meewerkt aan een veilige omgeving voor jong en oud, dat je er bent voor iemand die het moeilijk heeft… Strijk een embleempje op je uniform, boekentas, muts, jas… en maak mee het verschil. Werk mee aan een wereld waar iedereen zich gehoord, geholpen en veilig voelt!

Een embleempje kost 2euro en de opbrengst gaat integraal naar een goed doel dat we zelf hebben opgericht.


Stuur ons een berichtje op instagram of facebook met je bestelling. Vermeld je naam, adres en het aantal. Wij komen je embleempjes in de bus stoppen en de betaling kan via overschrijving. Zo kan alles corona-proef verlopen


facebook

instagram