Ribbels

De allerjongste leden zijn de ribbels (6-8 jaar). De ribbels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen en heksen, prinsen en prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Ribbels zijn nog heel individueel ingesteld, het is dus belangrijk om samen spelervaringen op te doen. Die spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen.

/ Vanaf het eerste leerjaar kan je terecht bij de Ribbels, niet vroeger /

Ribbels 6-8 jaar

(1ste - 2de leerjaar)Leiding

CEDRIC DESMOUTIER


Hey daar! Mijn naam is Cédric (maar velen kennen mij als Cé of Cétje). Ik ben heel blij dat ik dit jaar leiding mag staan voor de ribbels. Samen met mijn dikke vrienden Eva, Jente en Lode ga ik er alles voor doen om jullie onvergetelijke zondagen te doen beleven. Ik heb 2 zussen en 1 broer, en ze zitten alle 3 in de chiro. Zin om mij beter te leren kennen? Kom dan zeker eens een zondag langs!


0472/63.44.27


LODE SCHOOFS


Gegroet, ik ben Lode, en ik heb ontzettend veel zin om mijn eerste jaar leiding te staan. Naast voor school werken, badminton en rijstkorrels tellen, kan ik zeer hard genieten van eens lekker voor de tv te liggen met een groot bak ijs. Ik zou graag wel eens een dag een koe zijn, lekker heel de dag eten en slapen. Ik heb ook nog een zot talent, maar als je dat eens wilt zien zal je op een zondag moeten langskomen. Tot dan!


0471/91.99.21


 
 
 
 

Via deze weg kan je de ribbel leiding contacteren.


Email: ribbels@chiromaleizen.be

JENTE DE MAN


Dag Ribbeltjes! Ze noemen mij Jente, maar jullie mogen mij Djent noemen. Ik heb 1 oudere broer die hier ook leiding is, namelijk Joren. Ik kijk al uit naar de koudere dagen / kampavonden waar we samen in een grote cirkel rond een vuurtje marshmellows kunnen roosteren en lekker eten. Slapen is mijn allerfavoriete activiteit, dus als jullie mij eens rustig onder boom zien dutten, zoek dan maar iemand van mijn medeleiding. (mopje) Ik sta altijd klaar om jullie te helpen! 


0479/01.68.82


EVA VERSTAPPEN


Hey hey hey lieve ribbeltjes. Eva is mijn naam. Na vorig jaar voor de oudste groep leiding te staan, sta ik vol spanning om voor jullie kleine schatjes leiding te zijn. Zelf heb ik ooit een eng spel gespeeld toen ik nog ribbel was en ik kon er weken niet van slapen, maar geen zorgen! Dat gaan wij niet doen. Samen met mijn ice tea peach in de hand en mijn vrienden vanop deze pagina kan ik alles aan! Ik kijk super hard uit naar al onze momenten samen! Tot snel!!


0496/04.89.44