Rakwi

Rakwi 9-11 jaar

 (5de - 6de leerjaar)

De rakwi is een heel enthousiaste groep met heel veel energie. Ze houden ervan om competitieve spelletjes te spelen op een zondagnamiddag. Daarnaast vinden ze het ook geen probleem om af en toe een momentje te chillen. Het is heel belangrijk voor hun om geaccepteerd te worden in een groep en doen er dus ook alles aan om heel leuk en stoer te zijn. Een super groep dus waar je heel veel mee kunt doen.

Leiding

JOREN DE MAN


Dag Rakwi's, mijn naam is Joren, maar eigenlijk noemt iedereen mij Fons. Eerst was het nonkel, maar door al mijn jaren dat ik al leiding ben is het opa Fons geworden. Net zoals vele oudere mensen ben ik gek van alle soorten dessertjes (taarten, gebakjes, koffiekoeken, ... noem maar op!). Maar door al die zoetigheden ben ik soms wat moe. Weerwolven is daarom één van mijn favoeriete spellen! (ten minste als jullie stil zijn) Zo kan ik op drukke zondag toch eventjes rusten voor ik jullie weer kan entertainen. :) 


0470/29.54.45

JANNE VAN DEUREN


Hey Ralwi's! Ik ben Janne en dit is mijn eerste jaar leiding. Ik kijk al super hard uit naar alles wat we dit jaar gaan doen, al hoop ik dat we op onze avonturen niet in contact komen met koeien, want daar ben ik doodsbang voor! Ik hoop dat we dit jaar op kamp op tweedaagse gaan kunnen gaan en dat we hopelijk een frituur onderweg tegenkomen zodat we een lekker pak friet met joppiesaus kunnen delen. Nu ga ik nog even mijn kleine broer plagen, maar ik zie jullie zondag in het park, tot dan!


0460/96.76.06


KYRA BOYDENS


Hey lieve Rakwi's, alles goed met jullie?Mijn naam is kyra en na vorig jaar leiding te staan voor de ribbeltjes ben ik zeeeer blij dat ik dit jaar voor jullie mag staan. Naast de chiro zijn mijn grootste passies dansen en toneel (het kan dus zeker zijn dat je me op een zondag eens hard gaat zien gaan op een spring of Samson en Gert liedje). Doe dan gerust mee! Ik hou ontzettend van de Griekse en Mexicaanse cultuur, dus bereid jullie al maar voorom dit jaar eens de Sirtaki te dansen! Tot snel x


0468/29.73.34

JOEY VAN DER MOST


Hoi Rakwi! Joey hier. Op de mooie foto hierboven zien jullie mij in mijn favoriete habitat, namelijk KAMP. Ieder jaar kijk weer uit naar die 10 dagen plezier en vreugde die ik dit jaar met jullie mag beleven! Maar voor we op kamp mogen vertrekken hebben we nog een heel jaar spelletjes te gaan. Ik hoop op lekkere winterdagen met heel wat sneeuw zo dat we op zondag uren lang kunnen sleeën. Ik studeer in het mooie Nederland, waar mijn familie trouwens ook vandaan is, dus als ik eens wat 'Hollandse' woorden gebruik en je verstaat het niet, vraag maar wat ik bedoel! 


O479/05.08.88


 
 
 
 

Via deze weg kan je de rakwi leiding contacteren.


Email: rakwi@chiromaleizen.be