Over ons

Over ons

 

Chiro Maleizen is een enthousiaste chirogroep uit Overijse, meer bepaald uit het gehucht Maleizen.

 

Momenteel telt onze Chiro 18 leiding en een 90- tal leden. De leden en leiding zijn onderverdeeld in 5 afdelingen (volgens leeftijd, eventueel klas). Voor deze groepen organiseren wij leuke activiteiten die steeds door gaan op zondagnamiddag van 14u tot 17u.

 

Normaal gaat elke groep tijdens het jaar op weekend, dit is een soort voorbereiding voor het kamp dat in de grote vakantie op het programma staat. Elk jaar gaan wij van 11 juli tot en met 21 juli op een super tof kamp. Afwisselend in de Ardennen, Limburg, Vlaanders.

 

Zin om bij ons naar de Chiro te komen? Kom zeker en vast eens een kijkje nemen of eens een zondag meespelen met ons. Achteraf, na de Chiro, om 17u, kan je dan steeds inschrijven bij de hoofdleiding. Zij hebben hiervoor enkele info, zoals naam, adres, tel, gsm en geboortedatum, nodig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uniform

 

Het uniform is verplicht, zo zijn we herkenbaar als groep. De t-shirt en pull van de Chiro kan je steeds na de Chiro kopen. Een t-shirt heb je al voor 8 euro, een pull heb je voor 20 euro. Een short/rok kan je kopen in de Banier (chirowinkel). Hier kan je trouwens ook een hemd, kousen, emblemen... kopen. Er zijn baniers in zo wat alle Vlaamse steden.

Uren:

Iedere zondag van

14u tot 17u

Behalve laatste zondag van de maand

 

© Arnold Braine

Adres:

Terhulpensesteenweg 479

3090 Overijse

Park van Maleizen