Nieuws


Maleizen: FEEST & startdag


Op vrijdag 21 september vindt naar jaarlijkse traditie ons Chiro Dorp plaats en dit van 16u tot en met 18u in het park van Maleizen. Dit jaar staat het Chiro dorp volledig in het teken van de ruimte, aliens, astronauten. Dit is het ideale moment om eens te proeven van wat de Chiro juist is, wij voorzien animatie voor kinderen van jong en oud. Er is ook ruimte om vragen te stellen aan de leiding, zich in te schrijven voor het komend Chiro jaar of gewoon een gezellig babbeltje te slaan.


Om 18u wordt er een dorpsloop georganisseerd door de dorpsraad van Maleizen, verdere info hieromtrent volgt zo snel als mogelijk.


Op zondag 23 september is het onze startdag (14u-17u)! Ook dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze Chiro. Voor verdere vragen mag u gerust mailen naar chiromaleizen@gmail.com.Halloween, zoek de schat van de bezeten piraten


Kiwanis Lipsius Druivenstreek organiseert in samenwerking met Chiro Maleizen voor de 5de keer haar beruchte  Halloween avond!


Thema dit jaar is : ' Zoek de schat van de bezeten piraten' !!


Jullie worden op zaterdag 27/10  verwacht in  basisschool 't Kasteeltje ( Braffortlaan 2 in 3090 Overijse) voor heel wat griezel aktiviteiten :

verschillende griezel verhaaltjes, super spooky doolhof, schattenjacht, tattooshop, fotobooth

maar ook piraten hapjes vergezeld van allerlei horror drankjes

We starten om 17h30 voor de kindjes en vanaf 20h30 verwachten we de durvers !


Prijs per persoon (vvk) : 12 euro ( kinderen en deelnemers tot 25jaar en +60) - 15 euro (volwassenen)

( Kassa : 15 en 18 euro)


Inschrijving verplicht via deze link : InschrijvingformulierVeel van de informatie vind je ook in 't Parkske, dit is een boekje dat wij drie keer per jaar uitgeven waar heel wat nuttige informatie in staat. Lees het hier.