Nieuws


Maleizen: FEEST & startdag


Op vrijdag 21 september vindt naar jaarlijkse traditie ons Chiro Dorp plaats en dit van 16u tot en met 18u in het park van Maleizen. Dit jaar staat het Chiro dorp volledig in het teken van de ruimte, aliens, astronauten. Dit is het ideale moment om eens te proeven van wat de Chiro juist is, wij voorzien animatie voor kinderen van jong en oud. Er is ook ruimte om vragen te stellen aan de leiding, zich in te schrijven voor het komend Chiro jaar of gewoon een gezellig babbeltje te slaan.


Om 18u wordt er een dorpsloop georganisseerd door de dorpsraad van Maleizen, verdere info hieromtrent volgt zo snel als mogelijk.


Op zondag 23 september is het onze startdag (14u-17u)! Ook dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze Chiro. Voor verdere vragen mag u gerust mailen naar chiromaleizen@gmail.com.Kerstbomen te koop

 

Onze trouwe sponsor Jeroen Muyldermans verkoopt naar jaarlijkse traditie kerstbomen. Het zijn servische- en nordmansparren en je kan ze vinden op de groeneweg 54 te Overijse. Meer info vind je op hier op Facebook. 

Veel van de informatie vind je ook in 't Parkske, dit is een boekje dat wij drie keer per jaar uitgeven waar heel wat nuttige informatie in staat. Lees het hier.