Tito (12-14 jaar)

 

De Tito's zijn een heel grote groep in de Chiro en zijn iedere Zondag met bijna heel de groep aanwezig. Ze houden van spelletjes en hebben ook graag dat het uitdagend is zodat ze het beste van hunzelf kunnen geven. Een momentje te praten en te hangen in de zetel daar zeggen ze ook geen nee tegen. 

LeidingSarah Desmoutier (0476/53.44.09)

 

Sarah, Smurf, is 18 jaar en studeerd in Brussel. Ze is al twee jaar leiding geweest en vanaf dit jaar is de taak van hoofdleidster ook voor haar.

 

Voor pasta heeft ze altijd wel een plaatsje in haar buik vrij. Sarah is heel enthousiast en zal er alles aan doen dat iedereen zich goed voelt in een groep, een super leidster dus!

 

Jens Famaey  (0468/19.54.55)

 

Jens is voor zijn eerstje jaar leiding van Chiro Maleizen. Hij is 17 jaar en studeerd aan het SMO hij zit daar in zijn laatste jaar.

 

De vrienden die hij heeft gemaakt zijn heel belangrijjk voor Jens en zou hun nooit in de steek laten, elke Zondag staat hij dus klaar voor een KEI leuk spel. Chirokamp is het toppunt in een jaar voor hem.

 

 

Via deze weg kan je de tito leiding contacteren.


Email: tito@chiromaleizen.be

 
 
 
 

Lea Syenave

 

Dit is Léa, Léa'tje voor de vrienden! Ze studeert productontwikkeling in Antwerpen en eet graag pasta! Ze heeft een jongere broer Arthur die ook in de chiro zit.

 

Léa reist graag en maakt graag aftermovies! Spot haar dus snel met een camera in haar handen!