Speelclub (8-9 jaar)


Klein, maar niet meer de kleinsten: de speelclub (9-10 jaar).


Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed.

LeidingJoren De Man (0470/29.54.45)


Joren, Jojo, Fons is een 18 jarige jongeman die voor zijn derde jaar leiding is.


Zijn lievelingsspel is weerwolven en op kamp eet hij enorm graag de 'trio van pasta'. Het gekste dat hij heeft meegemaakt met de Chiro is Krinkel, dit is een vierjaarlijkst event voor leiding en aspi's. Iets super tof!Eva Verstappen (0496/04.89.44)


Eva, Bollie is 19 jaar en studeert sociaal werk in Brussel. DIt jaar is haar derde jaar dat ze leidster is op onze Chiro.


Op kamp vindt ze het altijd fijn om mee te doen aan een dropping. Ergens terecht komen en de kampplaats moeten terugvinden vindt ze de max! Na tweedaagse is ze ook in haar element aangezien ze dan kan genieten van de lekkerste BBQ van het land.Jels Coorevits (0498/31.30.73)


Jels, is een nieuwe leider voor Chiro Maleizen. Hij is 17 jaar en studeerd aan het Gito-Overijse.


Bij de pita op kamp likt Jels zijn bord leeg want hij vindt het lekkerste eten ooit. Hij is een echte wandelliefhebber en houdt dus ook heel erg van tweedaagse ( met zangboekjes natuurlijk ). Kampvuur is voor hem ook echt een hoogtepunt.

Via deze weg kan je de speelclub leiding contacteren.


Email: speelclub@chiromaleizen.be