Ribbels (6-8 jaar)


De allerjongste leden zijn de ribbels (6-8 jaar). De ribbels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen en heksen, prinsen en prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Ribbels zijn nog heel individueel ingesteld, het is dus belangrijk om samen spelervaringen op te doen. Die spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen.

/ Vanaf het eerste leerjaar kan je terecht bij de Ribbels, niet vroeger /

Leiding

Nina Boydens (0488/94.99.98)


Nina, Ninhoofd, Ninja is voor haar derde jaar leidser voor de Ribbels. Ze is dan ook haar tweede jaar hoofdleiding van Chiro Maleizen. Nina is 19 jaar en is nu voor haar derde jaar leiding.


Haar lievelingsspel is kiekeboe. Op kamp eet ze enorm graag pannekoeken en het zotste dat ze ooit heeft gedaan op de Chiro is haar haar geverfd in een felrode kleur. Gek is ze dus zeker!

Seppe Marchand (0498/50.47.33)


Seppe, Selder, is al voor zijn dede jaar leiding maar dit jaar voor zijn eerste keer de Ribbels. Hij is 17 jaar en zit vol energie.


Het liefst van al speelt Seppe weervolven of massaspelen ( dat zijn spelletjes met heel de Chiro samen ). Als het pannekoeken zijn op kamp eet hij er minimum 10 op!

Lara Stuckens  (0473/21.49.67)


Lara, is een vrolijke meisje van 17 jaar. Ze staat dit jaar voor haar eerste jaar leiding.


Een favoriet spelletje bestaat niet voor haar omdat ze elk spelletje wel DE MAX vindt. Lara heeft altijd wel iets te doen in haar vrije tijd maar elke Zondag staat ze helemaal klaar voor met de Ribbels de zotste spelletjes ooit te spelen.

Via deze weg kan je de ribbel leiding contacteren.


Email: ribbels@chiromaleizen.be