Rakwi (9-11 jaar)

 

De rakwi is een heel enthousiaste groep met heel veel energie. Ze houden ervan om competitieve spelletjes te spelen op een zondagnamiddag. Daarnaast vinden ze het ook geen probleem om af en toe een momentje te chillen. Het is heel belangrijk voor hun om geaccepteerd te worden in een groep en doen er dus ook alles aan om heel leuk en stoer te zijn. Een super groep dus waar je heel veel mee kunt doen.

LeidingMarieke Van Deuren (0492/57.58.90)

 

Marieke of Marke voor de vrienden, het is haar derde jaar leiding. Ze is 18 jaar jong en studeerd aan de VUB. Een echte mama voor de Chiro en staat altijd klaar om pijntjes van de kindjes te verzorgen.

 

Balletjes in tomatensaus is haar favoriete kampkost. Ze wil heel graag de wereld rondreizen en toveren dat het elke dag mooi weer is met een zonnetje.

Pieter Bester (0477/91.75.07)

 

Pieter is een 19 jarige Zuid-Afrikaan die dit land ook enorm lief heeft. Hij heeft vorig jaar voor de Rakto gestaan en dit jaar voor de Rakwi dus veel van jullie zullen hem wel kennen.

 

Naast het feit dat Zuid-Afrika een groot plekje inneemt in zijn hart doet ook Chiro Maleizen dit. Hij houdt enorm veel van de BBQ na tweedaagse en heeft ook een gouden hart. Als hij ooit de lotto wint zou hij alles doneren aan goede doelen.

 

Esther Deryckere (0471/05.49.09)

 

Esther is een meisje van 16 jaar en is de jongste van de hele leidingsploeg. Het is haar eerste jaar dat ze leidng staat en ziet het helemaall zitten.

 

Chiriokamp is iets waar ze een heel jaar naar uitkijkt. Het aller liefste speelt ze vlaggenroof in een groot bos, waar je toch een beetje kan valsspelen. Want valsspelen is ook spelen. 

Valerie Demuylder (0485/53.14.67)

 

Valerie, Demke, staat zoals 2 jaar geleden terug vaan de Rakwi's. Ze is 18 jaar en al 3 jaar daarvan is ze leidsters op Chiro Maleizen.

 

De natuur is Valerie haar beste vriend. Dit jaar gaat ze af en toe eens weg zijn voor een zotte reis die ze gaat maken. Op elk spel kan ze wel een varriant verzinnen dat het spel nog toffer en zotter maakt, DE MAX dus!

 

 

 
 
 
 

Via deze weg kan je de rakwi leiding contacteren.


Email: rakwi@chiromaleizen.be