LeidingGerben Marchand (0497/51/70/68)

 

Hey het is Gerben hier!

Een zeer enthousiaste en geangageerde leiding binnen de chiro. Liefst speelt hij voetbal, dikke Bertha of een zenuwslopende quiz. Kamp vindt hij echt de geweldig te ervaring dat er bestaat.

Laure Hendrickx (0491/44/80/84)

 

Jowjowjow,

Laure is 19 jaar en studeert rechten aan de VUB. Haar vrije tijd brengt ze het liefste door op de Chiro en daarnaast is ze graag creatief bezig. Laure eet alles graag maar vooral alles wat bij de Aziatische keuken hoort (Chinees, Japans, Thais). Laure is een open boek dus als je nog iets wilt weten, gewoon vragen!

 

Joey van der Most

 

Joey, de lange nedelander, is 19 jaar en studeert nu Land en water beheer in Nederland. Hij is net terug van een tussenjaar end it wordt zijn tweede jaar als leiding.

Hij vindt thema spellen echt de max en kijkt ieder jaar weer ontzettend uit naar kamp. Het liefst eet hij groene curry en vindt voetbal de max.

 

Aspi (17-18 jaar)

 

De oudste afdeling (17-18 jaar) neemt het er goed van en wisselt hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel.

 

 
 
 
 

Via deze weg kan je de aspi leiding contacteren.


Email: aspi@chiromaleizen.be